Ons werking & team

Hoe gaan wij te werk?

ABS Be Crazy staat voor jong, dynamisch en creatief!
We zorgen voor een mooi aanbod van jeugdkampen en jongerenvakanties waarbij je met je vrienden in een bungalow of chalet verblijft. Deze gebruiken we als uitvalsbasis om unieke activiteiten te voorzien.
Elk programma is gemaakt op maat van je leeftijd, waarbij een onvergetelijk vakantiegevoel het belangrijkste is.
 

We houden het aanbod van onze activiteiten zo vernieuwend mogelijk. We evalueren elk jaar externe activiteiten, vergroten het aanbod en gaan zelf creatief aan de slag met vrije momenten.

In elk programma die we aanbieden zitten er vaste activiteiten inbegrepen, activiteiten die we zelf organiseren. In ons programma voorzien we ook activiteiten die je na je inschrijving als optie kan selecteren, waarvoor je extra dient bijbetalen maar die absoluut niet verplicht zijn.

Onze monitoren

Onze monitoren zijn de sterren van ABS Be Crazy! Dit zijn de mensen die voor een onvergetelijke week zorgen. Tijdens het jaar zitten we met het hele team geregeld samen. Dan organiseren we teambuildings of werken we uitgebreid aan het zomerprogramma.
Onze monitoren worden 1 voor 1 gescreend en krijgen ook een opleidingsweekend. We willen dat de jongeren centraal staat tijdens jullie zomer met ABS Be Crazy.

Wij hebben ondertussen een uitgebreide jonge en dynamische groep monitoren ter beschikking. Zij zorgen er ieder jaar opnieuw voor dat de jongeren zich op en top amuseren! De jongeren kunnen 24/24 bij onze monitoren terecht.
 
Heb je interesse om bij ons monitor te worden?
Vul ons contactformulier in en vertel ons wat over jezelf!

Waarom meegaan met ABS Be crazy?

Wij zijn een organisatie die al jaren zomerse jeugdkampen en jongerenvakanties organiseert. Waarom zou jij meegaan met ABS Be Crazy? 

  Uniek concept

  Je verblijft samen met je vrienden in een chalet. Wij voorzien elke dag foodpackages voor jou. Je beleeft niet alleen een zalige zomer, maar je leert ook samen met je vrienden zelfstandig zijn, onder begeleiding.

  Op maat van je leeftijd

  Onze programma’s en omgang met de leden is zo aangepast dat deze volledig bij hun leeftijd past. Je ontdekt hierover meer als je doorklikt naar 1 van onze reizen. 

  Veiligheid & vertrouwen

  We hebben een sterke groep aan monitoren die jullie deze zomer zullen animeren. Daarnaast staan zij ook 24/24 klaar voor elke ABS'er. We genieten ervan om zowel met jou als jouw ouders een vertrouwensband op te bouwen. Zo willen we jou de zorgeloze vakantie gunnen, die jij verdient.

Be notified!

Iedere maand verzenden wij ook een nieuwsbrief, wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan hier in!

Volg ons online!

Wij zijn ook actief op verschillende sociale media.
Volg ons!
ABS Be Crazy

Lijsterstraat 8,

8770 Ingelmunster

KBO: 0475.189.835

Volg ons:

Ontvang onze nieuwsbrief!