2021/02/18

On the move

Zijn jullie benieuwd naar ons nieuwste reis 'On the move'? Wij geven jullie in deze blog graag al wat meer info over deze prachtige roadtrip door La douce France.
Laura Arts

Hoe ontstond 'On the Move'

Bij ons speelt er in ons crazy kopjes altijd wel een nieuw idee om reizen uit te breiden, nieuwe locaties op te zoeken, ... Wie ons al een beetje kent, weet dat we met gemak eens in overdrive gaan als het op crazyness aankomt. 

Terwijl we afgelopen zomer op kamp een fantastische dag evalueerden, werd door één van de begeleiders ook een nieuw concept op tafel gelegd. 'Wat als we nu eens ons welbekend chalet-concept op wieltjes zetten?' Stel je voor: jongeren boeken met hun vrienden een mobilhome en wij zoeken begeleiders die met de mobilhomes kunnen rijden. We zorgen ervoor dat de jongeren niet de hele dag in de auto zitten, typische ABS Be Crazy avonturen met een vleugje roadtrip-feeling. Overdag plannen we te gekke activiteiten, afgewisseld met de nodige chill-time en bezoekjes aan leuke stadjes. 's Avonds kunnen de jongeren dan gezellig de andere groepen verder leren kennen met een drankje en een hotdog bij het kampvuur bij zonsondergang.
Geef toe, het klinkt fantastisch toch?!

Heel snel waren we allemaal overtuigd van het concept. Op zoek naar mobilhomes, activiteiten en leuke stops dus. Zo is ons nieuwste baby'tje 'On the move' geboren. 
Achter de schermen hebben we al hard aan ons nieuwe reis gewerkt, contacten gelegd, routes plannen, ...
Ik denk dat ik voor ons volledig team spreek als ik zeg dat we ontzettend trots zijn en bijna niet kunnen wachten om met de mobilhomes te vertrekken.

Wat mogen jullie verwachten van deze trip?

Eerst en vooral mag je ervan overtuigd zijn dat het een onvergetelijke week wordt! Een vakantie met gelijkgezinde 16-plussers waar je gemakkelijk je eigen proportie avontuur/chill-time kan kiezen. 
We maken een roadtripje door La douce France, maar wees zeker niet bang dat we een week lang in de auto zullen vertoeven. Integendeel, wij hebben unieke plekjes uitgekozen om te bezoeken, leuke activiteiten die we langs onze route passeren. Het zal zonder twijfel een prachtige reis worden!

We houden onder andere halt in 'Parc Asterix', ook wel 'Het pretpark van de Galliërs' genoemd. Je wordt er ondergedompeld in de Romeinse geschiedenis en in de wereld van Asterix en Obelix. Het pretpark telt 42 attracties, de één nog gekker dan de ander, voor elk wat wils dus!

In Orléans vind je de kleinere versie van de Notre Dame terug. Orléans is verder ook bekend voor zijn prachtige omgeving, zowel overdag als 's avonds.

Ook Montpellier ligt op de route, de studentenstad bij uitstek. Perfect voor de party animals onder ons, wink wink. Daarna kan je uitrusten in de Botanische tuin 'Jardin des Plantes', op het strand, of misschien wel op een bootje. Ook shoppers zullen zich hier zeker niet vervelen, de mooie oude binnenstad barst van de boetiekjes en winkeltjes.

We'll see you on the road

Wat je verder nog te wachten staat, laten we voorlopig nog tot je verbeelding.
Houd onze Facebook en Instagram pagina in de gaten, als we iets lossen ben je zo als eerste op de hoogte!

Ben je al aan het wegdromen? Wij alvast wel! 
Boek je mobilhome voor jou en je vrienden en wees zeker van een plaatsje op deze 1e editie 'On the move', die gegarandeerd memorabel wordt!
ABS Be Crazy

Lijsterstraat 8,

8770 Ingelmunster

BTW: BE 0475.189.835

KBO: 0475.189.835

Volg ons:

Ontvang onze nieuwsbrief!