2020/11/26

ABS Be Crazy: nieuwe naam, oude bekende

Naast de gloednieuwe website en ons kersvers logo, is er ook gesleuteld aan een nieuwe naam.
Camille Vercaemst

‘Adventure & Brave Sports’, oftewel ABS, het is al jarenlang de naam van onze organisatie. Het idee om een nieuwe naam te kiezen, speelt al eventjes in onze hoofden. Onze jeugdkampen zijn door de jaren heen gegroeid, nieuwe en gekke ideeën zijn realiteit geworden en sommige kampen kunnen zelfs beter met de term reis of jongerenvakantie omschreven worden. Tijdens onze reizen naar Spanje is er bijvoorbeeld niet veel adventure en sports meer te vinden, maar eerder crazy momenten op het strand of in de clubs. 

Met die gedachte in het achterhoofd, omschrijft ‘Adventure & Brave Sports’ eigenlijk niet langer ons volledig concept.

Op zoek dus naar een nieuwe naam

Op zoek dus naar een nieuwe naam die meer bij ons past, een nieuwe naam, die zijn eigenheid behoudt, maar ook ons breder concept omschrijft. We zochten lang naar een naam die zowel de oorspronkelijke avonturenkampen in de Ardennen als de nieuwere jongerenreizen kenmerkt.

Op die manier hebben we uiteindelijk beslist om onze naam niet volledig te veranderen, maar hem aan te vullen met ons motto ‘Be Crazy’. ‘Summer vibes met een hoekje af’, ‘doe eens gek’ en ‘geniet van je vakantie’ zijn goede omschrijvingen van welke sfeer we graag creëren met ons team, op elke reis. Zo kwam ‘ABS Be Crazy’ tot stand. Een naam die trouwens niet enkel onze kampen en reizen, maar ook ons team typeert.
ABS Be Crazy

Lijsterstraat 8,

8770 Ingelmunster

BTW: BE 0475.189.835

KBO: 0475.189.835

Volg ons:

Ontvang onze nieuwsbrief!